Visie

De balans tussen zijn en worden, daar gaat het over in de Praktijk voor Psychologie Utrecht. Ieder mens, systeem of iedere organisatie heeft daarin eigen talenten en krachten. Het zo weinig mogelijk belast worden en het optimaal inzetten van kwaliteit en elementen uit de levensloop is de werkwijze. Respect en een persoonlijke benadering zijn daarbij voor de Praktijk vanzelfsprekend.

Praktijk voor Psychologie Utrecht heeft een breed aanbod voor verschillende mensen. Mensen met klachten zijn welkom, maar ook mensen zonder psychologische problemen met levensvragen op het gebied van werk of privé-leven. Dit geldt voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. Ook bedrijven, instellingen of groepen mensen kunnen terecht.

De praktijk vindt het van groot belang om het menselijk contact onder de loep te nemen. Interactie kan veel moois teweeg brengen, echter kan ook verwarren of beschadigen. De praktijk werkt vanuit de overtuiging dat veiligheid en comfort in relatie tot de context noodzakelijk zijn om tot verdere ontwikkeling te komen of stappen in het leven de gewenste kant op te zetten. Het maakt niet uit of hier psychologische klachten, levensvragen of organisatievragen aan ten grondslag liggen.

In de praktijk wordt regulier en professioneel gewerkt, en volgens de richtlijnen van de overheid en het NIP. Soms is het zinvol om daarnaast ook nog op een aanvullende wijze te werken. Creativiteit, verantwoorde meer spiritueel georiënteerde technieken, lichaamsgericht werken en inspiratie uit het bedrijfsleven bleken hierin bruikbaar.

Praktijk voor Psychologie Utrecht is de praktijk van psycholoog drs. M.C. Janmaat. Als psycholoog wordt zij erkent en vergoed door de zorgverzekering, voor meer informatie kijkt u onder Therapie.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com